fbpx

PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL

Luisteren, adviseren en meedenken. Zodat jij na elke afspraak met een fijn gevoel naar buiten stapt.

Prijzen

De prijs van een tatoeage kan erg verschillen. Het formaat, ontwerp en de plaats op het lichaam zijn hierbij belangrijk.

Als je hier graag vooraf duidelijkheid over wil kun je makkelijk en vrijblijvend een prijsopgave opvragen door het formulier in te vullen op deze pagina.

Bij grote projecten zoals een volledige arm of been geldt vaak het uurtarief. (€110,-)

Het is onder voorwaarden mogelijk om je tattoo in delen te betalen. Hiervoor kun je Klarna gebruiken. Meer informatie hierover op deze pagina.

De prijs is o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Bespreken van je idee
  • Maken van een ontwerp
  • Materiaalkosten
  • Aantal uur tatoeëren
  • Eventueel bijwerken na genezing
  • Belastingen en overige kosten
silhouettes_1

Veelgestelde vragen

Wat kost een tatoeage?

Dit is moeilijk te zeggen. Ben je groot, klein, smal of breed? En wat voor tatoeage komt er op welke plaats? Allemaal zaken die invloed hebben op de prijs. Bespreek dit met mij om een goede indicatie te krijgen.

Waarom moet ik de maat in CM invullen?

De maat in CM is belangrijk om te weten hoe groot de tatoeage wordt. Een foto is nietszeggend omdat het formaat van de telefoon, laptop of tablet waarop de foto bekeken wordt vaak verschilt.

Waarom moet ik aanbetalen?

De aanbetaling is een bevestiging dat je serieus bezig bent met je tatoeage en er niet onnodig aandacht wordt besteed aan je ontwerp. Daarnaast is het een garantie voor mij dat je je afspraak tijdig afzegt wanneer je verhinderd bent. De aanbetaling wordt verrekend met de totaalprijs en komt er dus niet éxtra bij.

Komen er extra kosten bij na het tatoeëren?

Nee. Als jij een prijs hebt afgesproken, is dat de prijs. Het ontwerp, eventuele pauzes en belastingen zijn daar bij inbegrepen.

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan per contant, pin, crypto etc. Heb je een specifieke betaalwens zoals bankoverschrijving, overleg dit dan met mij.