fbpx

PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL

Prijzen

De prijs van een tatoeage kan erg verschillen. Het formaat, ontwerp en de plaats op het lichaam zijn hierbij belangrijk.

Als je hier graag vooraf duidelijkheid over wil kun je makkelijk en vrijblijvend een prijsopgave opvragen door het formulier in te vullen op deze pagina.

Bij grote projecten zoals een volledige arm of been geldt vaak het uurtarief. (€110,-)

De prijs is o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Bespreken van je idee
  • Maken van een ontwerp
  • Materiaalkosten
  • Aantal uur tatoeëren
  • Eventueel bijwerken na genezing
  • Belastingen en overige kosten
silhouettes_1

Veelgestelde vragen

Wat kost een kleine tatoeage?

Wat voor de één klein is, is voor de ander een hele stap. Om een duidelijke prijs af te spreken is het van belang dat alle details goed zijn besproken.

Wat kost een kleine sleeve?

Dit is moeilijk te zeggen. Ben je groot, klein, smal of breed? En wat voor tatoeage komt er op je arm? Allemaal zaken die invloed hebben op de prijs. Bespreek dit met mij om een goede indicatie te krijgen.

Waarom moet ik aanbetalen?

De aanbetaling is een bevestiging dat je serieus bezig bent met je tatoeage en er niet onnodig aandacht wordt besteed aan je ontwerp. Daarnaast is het een garantie voor mij dat je je afspraak tijdig afzegt wanneer je verhinderd bent. De aanbetaling wordt verrekend met de totaalprijs en komt er dus niet éxtra bij.

Komen er extra kosten bij na het tatoeëren?

Nee. Als jij een prijs hebt afgesproken, is dat de prijs. Het ontwerp, eventuele pauzes en belastingen zijn daar bij inbegrepen.