Litteken camoufleren met tatoeage - Kun je over een litteken tatoeëren?

KWALITEIT EN KLANTGERICHTHEID OP DE EERSTE PLAATS

Litteken camoufleren

Voor-en-nafoto’s worden alleen met toestemming gemaakt en anoniem gepubliceerd.  Hiermee help je toekomstige klanten een beeld te vormen van de mogelijkheden. 

Litteken camoufleren met een tatoeage

Mocht je na het lezen van de tekst nog vragen hebben, of graag jouw persoonlijke situatie bespreken, voel je vrij om contact op te nemen en eens langs te komen.

Een veelgestelde vraag is, of het mogelijk is om over een litteken te tatoeëren. Het antwoord daarop is JA.

Het is belangrijk dat het litteken ouder is dan 6 maanden. De huid zal beoordeeld worden of deze geschikt is om te camoufleren met een tatoeage.

Een litteken kan er voor zorgen dat je jezelf, of delen van jezelf, niet graag toont aan de buitenwereld. Uit schaamte, of omdat je het simpelweg lelijk vind. Lastig en niet prettig.. Zeker in de zomer als iedereen wat schaarser gekleed is kun je letterlijk opgesloten zitten in je eigen warme outfit.

Natuurlijk is elke verwonding anders en is het van belang dat het ontwerp perfect bij jou past. Bij diepe littekens is camouflage vaak goed mogelijk, om het litteken aan het oog te onttrekken. Oppervlakkige littekens kunnen vaak volledig gecoverd worden met een tatoeage waardoor deze helemaal niet meer zichtbaar zijn.

Een tatoeage kan er voor zorgen dat het litteken verborgen is en zal zo bijdragen aan je zelfvertrouwen.

Voor een goed advies op maat kun je een afspraak maken.

Vind je het handiger om dit via WhatsApp of mail te doen? Geen probleem. Stuur jouw relevante informatie via de pagina contact.

Littekens die vaak gecamoufleerd worden door een tatoeage zijn onder anderen:

  • Zwangerschapslittekens (keizersnede,striemen)
  • Automutilatie-littekens (zelfbeschadiging)
  • Operatieve littekens

Natuurlijk zijn er talloze andere oorzaken van littekens te bedenken. Vaak zijn deze goed te verbergen met een tatoeage.

Er wordt discreet en hygiënisch gewerkt naar de normen welke zijn terug te vinden op de website van de GGD

Voel je vooral vrij om contact op te nemen als je nog vragen hebt.