Info

Werkwijze

Sfeer – In de shop is het rustig en huiselijk. Een goed gevoel draagt bij aan een mooie tattoo. Wanneer jij je op je gemak voelt en niet gestrest bent, is het makkelijker om rustig te zitten en zul je minder pijn ervaren. Er wordt veel waarde gehecht aan hygiëne en om die reden zijn huisdieren niet toegestaan en kinderen alleen in de ontvangstruimte.

Afspraak – Ik werk op afspraak, wat betekent dat ik altijd al mijn aandacht voor jou heb. Dus geen ‘walk in shop’ concept, waar constant mensen in en uit wandelen.

  • Samen met jou, bespreken we jouw idee. Vaak heb je zelf al een beeld van welke tatoeage je op welke plek wil. Ik zal  advies geven over de plaats, grootte en ontwerp. Dit advies is natuurlijk vrijblijvend en bedoeld om een mooi eindresultaat te realiseren.
  • Zodra het idee duidelijk is en je een mooie plaats voor de tatoeage hebt bedacht, kunnen we een afspraak inplannen. Hiervoor is een kleine aanbetaling als bevestiging vereist.
  • Ruim voor de afspraak kun je jouw ontwerp inzien en eventuele aanpassingen doorgeven. 

Goed gevoel – Een shop moet prettig aanvoelen. Ik zal er dan ook alles aan doen om jou met een mooi resultaat en goed gevoel naar huis te laten gaan.

Het is belangrijk dat er voldoende tijd wordt genomen om naar jouw wensen te luisteren. Uiteraard zal ik eerlijk zijn in mijn advies en open staan voor al jouw vragen.

Zoek goed voor jezelf uit waar jij je prettig voelt. Stel vragen zoveel als jij dat nodig vindt.

Discretie – Jouw privacy staat op de eerste plek.

Zoals je kunt zien op de website en sociale-media kanalen wordt na het maken van een ontwerp of tatoeage meestal een foto gemaakt. Mocht je dit om wat voor reden dan ook niet of onherkenbaar willen (ziekte, intieme plek, omgeving of andere privacyredenen) laat dit dan even weten. Je zult altijd discreet worden behandeld. Het is immers jouw lichaam!

Prijzen

Voor meer informatie over prijzen kun je kijken op deze pagina.

Regels

Wat zegt de wet

Ben je jonger dan 12 jaar? Dan mag je niet getatoeëerd worden. Tussen de 12 en 16 jaar heb je toestemming nodig van je ouders of voogd én moeten deze aanwezig zijn tijdens het zetten van de tattoo. Een tatoeage op het hoofd, de hals, polsen of handen zijn tot 16 jarige leeftijd nog verboden. Vanaf 16 jaar ben je zelf verantwoordelijk voor de keuze om een tatoeage te nemen.

Bij TATTOOS

Hier moet tot je 18e altijd één van je ouders of een wettelijke voogd meenemen tijdens het tatoeëren. Kinderen jonger dan 16 worden niet getatoeëerd. Dit is om jonge mensen tegen zichzelf te beschermen. Wanneer één van jouw ouders of een wettelijke voogd aanwezig is kan ik ervan op aan dat je, samen met hun, goed hebt nagedacht over jouw tatoeage.

Bekijk hier ook even de overige regels die gelden.