fbpx

PERSOONLIJK & PROFESSIONEEL

Luisteren, adviseren en meedenken. Zodat jij na elke afspraak met een fijn gevoel naar buiten stapt.

Thomas

”Als je van je passie je beroep kunt maken, hoef je nooit meer te werken!”

Ik ben Thomas, eigenaar en tatoeëerder bij TAT-TOOS Valkenswaard. Van kinds af aan is een potlood al niet weg te denken uit mijn hand. Jaren later werd ik door een goede vriend geïnspireerd om te gaan tatoeëren. Hij had hier de spullen voor en dat machientje lag mij wel érg lekker in de hand.

Ook het streven om mijn eigen ding te doen is iets wat al sinds jonge leeftijd in mijn karakter zit. De droom was geboren en TAT-TOOS Valkenswaard werd een feit. Inmiddels is de thuiswerkplek al weer een aantal jaar verruild voor een karakteristiek pand aan de Bakkerstraat in Valkenswaard.

”Afspraak is afspraak”

Als wij een afspraak hebben kun je daar op vertrouwen. Het is niet gebruikelijk om zomaar binnen te lopen. Dit zorgt ervoor dat al mijn aandacht uitgaat naar de klant.

De afgesproken prijs is vast. Hier komen geen kosten bij. Bij grote projecten geldt het uurtarief.

Op de pagina’s prijzen en toestemming lees je hier meer over.

”Een goed gevoel draagt bij aan een mooie tatoeage!”

Wanneer jij je goed voelt ben je minder gespannen. Hierdoor zul je minder pijn ervaren. Dit draagt bij aan een mooi eindresultaat.

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in een aantal stijlen waar ik het meest voldoening uit haal. Ik zal dan ook niet elk project aannemen omdat ik het belangrijk vind om me volledig in te kunnen zetten voor elke tatoeage die ik maak.

Ik sta open voor al jouw vragen en zal eerlijk advies geven.