Vergunning en huisregels -

KWALITEIT EN KLANTGERICHTHEID OP DE EERSTE PLAATS

Vergunning en huisregels

Vergunning en huisregels

Natuurlijk is TATTOOS in het bezit van de juiste vergunning. Deze vergunning is vereist om legaal te mogen tatoeëren en staat garant voor een hygiënische omgeving. De GGD reikt deze vergunning alleen uit wanneer de shop en de eigenaar aan strenge hygiëne eisen voldoen.

Tattoo shops welke in het bezit zijn van zo’n vergunning zijn opgenomen in een database. Deze database is hier te vinden.

vergunning_tattoo_valkenswaard

Huisregels:

Hygiëne

Omdat er hygiënisch wordt gewerkt in de studio zijn (huis)dieren niet toegestaan en mag er niet worden gegeten of gerookt.

Neem je graag iemand mee tijdens het tatoeëren? Overleg dit dan even. Een rustige omgeving zorgt voor een mooier resultaat.

Het wordt afgeraden om een tatoeage te laten zetten als je last hebt van een van de volgende aandoeningen: (dit hoeft niet áltijd te betekenen dat een tattoo voor jou niet mogelijk is)
– Diabetes
– Hemofilie
– Chronische huidziekte
– Allergie voor tatoeagematerialen of -inkt
– Immuunstoornis
– Hart- en Vaatafwijkingen

Heb je een van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? Overleg de mogelijkheden met een arts of specialist.

Wij kunnen u helaas niet behandelen als u:
– Hepatitis heeft
– HIV heeft
– Zwanger bent
– Onder invloed bent van alcohol of drugs
– Jonger dan 16 jaar bent
– Jonger dan 18 jaar bent zonder wettelijk vertegenwoordiger

– Wij behouden ons het recht om ten alle tijden het zetten van een tatoeage te weigeren. Daarnaast wordt een tatoeage met de grootst mogelijke zorg gezet. Echter zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen hiervan.